Sterk Staaltje Maart - stijlvol wonen met behang

In de maand maart kijken wij vooruit naar de lente. Een koude maand waarbij de frisse wind wordt vermengd met doorbrekende zonnestralen. Daarom is deze maand de keuze gevallen op dessinnummer 372562 van Eijffinger Reunited.

Eijffinger Reunited 372562

Waar het ene behang direct in het oog springt door het opvallende dessin, zal patroon 372562 direct opvallen door de levendige details. Het is een subtiele keuze die je wel twee keer laat kijken. Eijffinger Reunited is een collectie uni behang, geïnspireerd op tijdloze, beweeglijke materialen. Het behang is tactiel met een rauw randje. Voor een stoer en verrassend effect.

Het design past perfect binnen de trend Art Deco. In deze trend zien we veel stijlvolle details. Donkere kleuren spelen hierbij de boventoon, maar worden nóg intenser door gouden details in de styling. Art Deco is een decoratieve stijl waarbij meubelen niet meer minimalistisch zijn, maar strak en grafisch. De designer past zijn meubelstukken als eye-catcher toe. Traditionele, maar vooral grafische patronen voeren de boventoon.

Geïnteresseerd in dit behang? Weten wat de collectie Reunited van Eijffinger nog meer te bieden heeft? Lees dan verder.