Eijffinger behang Rice 2

Samenwerkingen leiden vaak tot mooie dingen. Een voorbeeld hiervan is Rock ’n’ Roll behang van Rice en Eijffinger. Er is weer een goede match geboren, want dit is de tweede collectie behang die zij samen uitbrengen. De collectie zit boordevol prachtige prints voor zowel de kinderkamer als een gedurfde huiskamer en heeft dé iconische signatuur van Rice.

Eijffinger & Rice behang

De collectie is een duidelijke signatuur van beide bedrijven en dat zie je dan ook terug. Wederom is het een uitgesproken collectie geworden met veel kleur en een grote diversiteit aan prints. Speelse tijgers, vrolijke stippen, kleine en grote bloemenprints en een fijn assortiment wallpowers (wandgrote afbeeldingen). Van het meest succesvolle dessin uit collectie 1, de glitterdot, zijn nieuwe kleurvarianten toegevoegd. Welk behang uit de collectie jij ook kiest, ze voegen allen een beetje ‘everyday magic’ toe in het interieur.

Hieronder vind je een impressie van de collectie Rice 2 van Eijffinger en Rice. Het gehele behangboek is te bekijken in één van onze winkels.

Eijffinger Rice 2 collectie