Nieuw behang van BN Wallcoverings!

Hej 2016 en Essentials zijn twee prachtige, hoge kwaliteit behangcollecties, met oog voor trends en details. Precies zoals wij van BN Wallcoverings gewend zijn. Om jou ook even enthousiast te maken, geven we je graag een voorproefje. Geheel in stijl!

BN Wallcoverings Hej 2016

In de collectie Hej vinden we veel frisse pasteltinten wat kenmerkend is voor Scandinavisch design. We zien in deze behangcollectie een combinatie van subtiele kleuren en grafische patronen terug. Hej 2016 is een unieke, eigentijdse collectie van BNWallcoverings. De look & feel biedt over het algemeen rust en comfort. Vooral de lichte ton-sur-ton tonen werken hier aan mee. De schittering in textuur zorgt ervoor dat het behang bijna gepolijst lijkt.

Daarnaast zijn er een aantal klassiekers in een nieuw, Scandinavisch jasje gestoken. Denk aan hippe tropische bladeren en de driehoek print. Beide met een subtiliteit die typerend is voor de Hej 2016 collectie. Kortom, behang dat je even moet komen bekijken bij Decorette.

BN Wallcoverings Essentials

Met de behangcollectie Essentials haal je Oosterse sferen in huis. Denk aan behang met kelim prints en sfeervolle Oosterse tapijten. Ideaal voor een warme, gezellige en mysterieuze look. Door de rijke kleuren in deze collectie wordt een luxe uitstraling gecreëerd.

Daarnaast tref je in deze collectie een tal van op materiaal geïnspireerde prints aan. Prachtige roesttinten bijvoorbeeld, maar ook gebladerde verf print en visgraat gelegd sloophout. Leuk voor een stoere uitstraling in de hal of woonkamer.

Benieuwd? Kom eens langs bij de behang specialist in de regio .