5x trends die een komend jaar verandering doormaken

Er zijn interieurtrends die in één keer van de aardbodem verdwijnen en trends die keer op keer een kleine transformatie ondergaan. Deze krabbelen een beetje voort en zien we steeds een beetje veranderen. Wij zetten 5 trends op een rij die eind van dit jaar zullen transformeren!Van Rose Quartz naar Roest

Tijdens de crisis zijn het altijd de softe tinten die onze woonkamers sieren, maar het gaat steeds beter in onze maatschappij en dat zien we terug! Lieve kleurtonen maken plaats voor diepe roesttinten. De intensiteit is hiervan veel hoger en de kleuren ogen zwaarder. Stijlvol is hierbij het keywoord. Voor een iets subtielere touch worden deze kleuren gecombineerd met wit en grijstinten.


2. Van wit naar zwart

Tegenwoordig is ieders woonkamer wit. Dat komt omdat deze kleur fris is, subtiel en je kamer optisch groter maakt. Je kamer lijkt lichter en dat vinden we een fijne leefomgeving. Voor badkamers en keukens geldt: Zwart is het nieuwe wit. Experimenteren in deze ruimtes mag. Zwart zorgt voor een vleugje mysterie, voor een beetje drama en een statement. Wij vinden het een hele stijlvolle beweging in het interieur, maar laat je altijd goed adviseren als je kiest voor de kleur zwart!


3. Van wit marmer naar messing structuur

Het is discutabel of marmer hélemaal hip is of dat het stiekem alweer uit is. Hoewel de marmerlook nog lang niet verdwijnt, zien we hem wel veranderen. Wit marmer wordt gepimpt met gezellige kleuren, structuren en veel messing! Een knipoog naar kristallen en andere kleurrijke steensoorten.


4. Van marmer naar verfspikkels

Stoere steensoorten zullen nog steeds helemaal hot zijn in 2018. Helemaal omdat de technologie zo evolueert dat we de mogelijkheid hebben om hier een eigen draai aan te geven. Spatten met verf is één van de technieken die we terug zien. Van subtiel en vol detail tot grote klodders of druipers, het is maar net welke stijl je zoekt.


5. Van hangen naar staand

Heel lang hebben we kunnen genieten van hangplanten in speelse macramé hangers. Veel mensen waren creatief en maakte deze op geheel eigen wijze. Toch gaan we richting 2018 liever voor een staande pot. Hoog op de poten en een uniek item op zich.