Nieuw! Desso verbindt met tapijt

Wanneer we de nieuwste tapijtcollecties van Desso onder ogen krijgen brengt dat altijd enige enthousiasme met zich mee. Dat komt vooral door hun vernieuwing en bijzondere kijk op tapijten. Naast hun cradle-to-cradle lijn en hun tapijtcollectie voor schonere lucht beschikken hun tapijten altijd over mooie patronen en texturen. Decorette Eerbeek kijkt dan ook altijd vol verwachting uit naar het moment dat we ze binnenkrijgen in de winkels. Dit keer willen wij je kennis laten maken met Desso&Ex, de nieuwste Desso collectie.

De Desso&Ex tapijten staan voor verbinding en vereniging. Een mooier doel lijkt er in deze tijd bijna niet te zijn. Door dit unieke vloerconcept kan je zelf een persoonlijke woonstijl samenstellen. Het gaat allemaal om mixen en matchen.

Hoe het werkt
Benieuwd hoe dit in zijn werk gaat? De collectie biedt verschillende kleurgroepen waar je tussen kunt kiezen. Zo maak je eerst een keuze uit de verschillende kleuren: Botanical green, Denim blue, Industrial grey of Bohemian red. Daarna combineer je deze met geweven dessins, beton look en hippe patchwork patronen.

De collectie
De collectie gaat over moderniteit en gelaagdheid, waarbij een beroep wordt gedaan op de fantasie en creativiteit van jouzelf. Door de manier van samenstellen wordt een speels vloerthema in het interieur gestimuleerd. Daarnaast kan je bepaalde elementen in een ruimte extra benadrukken.

Leuk is dat elke combinatie van kleuren en patronen unieke ruimtes oplevert. Zo kan je een kalme, rustgevende achtergrond creëren maar ook kiezen voor een levendig en enthousiaste uitstraling. Door in verschillende kamers hetzelfde patroon te laten terugkomen zorg je voor verbinding tussen de ruimtes. Daarentegen kunnen kleuren gebruikt worden om aan te geven waar een gebied eindigt en een ander begint.

Ontstaan van de tapijtcollectie
Desso&Ex is ontstaan uit een samenwerking van Desso en het internationale architectenbureau Ex Interiors. Zij hebben elkaar gevonden door hun gezamenlijke passie voor creativiteit en hoogwaardig design. De collectie is zo bijzonder omdat de tapijten ruimten, mensen en verschillende elementen centraal stelt. Dat is op het gebied van interieurontwerp geheel uniek. Wij vinden hun gezamenlijke streven naar schoonheid én hun doel om mensen te raken een prachtig initiatief, die het verdient om in het zonnetje gezet te worden.