Behang Eijffinger Wallpower Junior

Speciaal voor de kinderkamer heeft Eijffinger de collectie Wallpower Junior ontwikkeld. We nemen je mee op avontuur in spraakmakende bossen, in een schip over de ruige zee of tussen de vriendelijke dinosaurussen. Zodat je kleine spruit lekker kan dromen en vol energie ’s morgens weer wakker wordt.

Terwijl je je neerbuigt over je schoolschrift, droom je weg. De stickers die je leraar zo zorgvuldig heeft opgeplakt, dansen weg vanaf je papier, vliegen door de kamer en starten een nieuw avontuur op je muur.

Je ontmoet elfjes, indianen, flamingo’s en dinosaurussen in onheilspellende landschappen. Omgeven door de twinkelende sterren in de lucht, zeil je over wereldwijde zeeën. Geniet je van de stadse geluiden of ga je op ontdekkingstocht rond serene bossen? Zie je in de schaduw van de bomen een paradijsvogel kwetterend op de tak, en een hert met eenhoorn drinkend bij de waterval staan? Je favoriete woorden knallen tegen de muur en zorgen voor een heldere spot.

Met Wallpower Junior creëer je je eigen verhaal. Plak zelf de reusachtige muurstickers op de muur en kies voor een variatie aan achtergronden of scenes. Van verweerd hout, Breton strepen, bakstenen, fijne lijnen, speelse kwast splashes tot magisch realisme. Zachte kleuren als roze, grijs en mint tot helder blauw, groen en oker. Veel plezier en geniet van je eigen avontuur met Wallpower Junior.