Domotica

Met Domotica bedoelen wij de slimme automatisering van al onze woonproducten waardoor deze elektrisch te bedienen zijn. Eenvoudig met één druk op de knop. Hierdoor maken we jouw huis een stuk slimmer. Met de juiste domotica beng je praktische oplossingen en luxe samen. Want slimme innovaties maken het huis comfortabeler. Benieuwd wat Decorette, als Somfy expert, kan betekenen voor jouw slimme woning? Lees dan verder!

De voordelen van domotica in huis

Elektrische raamdecoratie en zonwering maken het leven simpelweg een stuk comfortabeler. Met onze slimme producten sta je via de Somfy app in nauw contact met jouw huis. Alle elektrische woonproducten staan met elkaar in verbinding en zijn met één druk op de knop te bedienen. Ook op afstand. Handig en snel! Het slimme systeem kan worden aangesloten op de Decorette collectie buitenzonwering, verschillende typen raamdecoratie én gordijnen. Het maakt luxe wonen compleet.

Slimme raamdecoratie: de mogelijkheden van domotica in huis

Het is mogelijk om ons automatische systeem toe te passen op diverse typen raamdecoratie. In ons assortiment hebben we meer dan genoeg keuze aan slimme raamproducten, zie hieronder een greep uit onze collectie.

  • Elektrische jaloezieën
  • Elektrisch vouwgordijn
  • Elektrische lamellen
  • Plisségordijnen elektrisch
  • Duo rolgordijn elektrisch

Elektrische rolgordijnen: haal domotica in huis

Slimme rolgordijnen zijn niet alleen mooi maar ze maken wonen ook een stuk aangenamer. Beeld je het gemak van automatische rolgordijnen eens in. Deze worden gestuurd door het geluid van jouw stem of middels één druk op de knop. Eenvoudig én elegant: een elektrisch rolgordijn is meer dan een lust voor het oog. Wij vertellen je in de winkel graag meer over de mogelijkheden en over de werking van onze elektrische raamdecoratie.

Elektrische gordijnen: domotica ten top

Optimaal ontspannen is met een elektrische gordijnrail eenvoudig. Het aanzicht is strak en de bediening gebruiksvriendelijk. Want elektrische gordijnen zijn door een afstandsbediening gemakkelijk te openen zonder zelfs maar op te hoeven staan. De nieuwste optie is om de rails te verbinden met een timer zodat de automatische gordijnen sluiten op het tijdstip van jouw wensen. Slimmer wonen kan niet! 

Elektrische zonwering: het gemak van domotica

Ook buitenshuis kunnen wij eenvoudig automatiseringssystemen toepassen zodat jij kunt genieten van alle voordelen. Slimme zonwering is met één simpele druk op de knop te bedienen. Simpel! Zo bedien je met een speciale afstandsbediening jouw rolluik. Bij ons kan je terecht voor verschillende typen automatische zonwering, zoals:

Decorette: dé Somfy expert voor domotica

Als expert op het gebied van domotica werken wij nauw samen met Somfy, dé specialist op dit gebied. Dat betekent dat je bij ons de beste kwaliteit producten krijgt én keuze hebt tussen alle innovatieve technologieën op het gebied van wonen. Jouw Smart Home begint bij Decorette. Kom langs één van onze winkels voor een advies op maat.

Slim wonen met domotica: Decorette regelt het

Comfortabel zijn met alle gemakken. Dat is wat domotica met ons huis kan doen. Ontdek het gemak van elektrische raamdecoratie die jouw huis tot een Smart Home maken. Domotica is de toekomst; of je nu zoekt naar elektrische zonwering of elektrische gordijnrails. Slimme zonwering  koop je bij Decorette. Maak een afspraak of ontdek de mogelijkheden in onze winkel.

Afspraak maken
Winkels
raamdecoratie houten jaloezieën
elektrische rolluiken
Stijltips, praktische tips & woontrends

 

Domotica is de praktische oplossing voor échte luxe in huis. Weet jij nog niet precies wat je zoekt? Bekijk dan eens de inspiratie die wij voor jou hebben verzameld. Genoeg moois om te verdwalen in onze inspiratie bibliotheek.

Inspiratie
Portfolio

Service en contact

Heb je ons nodig?

Contact de winkel in jouw buurt, maak een afspraak aan huis of bel met onze klantenservice.

Laat je inspireren

Doe de Decorette Stijl Test, meld je aan voor de nieuwsbrief of verdwaal in ons inspiratie-archief.

Woonideeën

Service

Actueel

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Decorette