Domotica: elektrische raamdecoratie

DE ULTIEME LUXE

Wil jij ook het gemak van elektrische raamdecoretie? Dan zijn onze Domotica-systemen de oplossing voor jou. Met Domotica bedoelen wij de slimme automatisering van al onze woonproducten waardoor deze elektrisch te bedienen zijn. Eenvoudig met één druk op de knop. Hierdoor maken we jouw huis een stuk slimmer.

Domotica | elektrische raamdecoratie

Met de juiste Domotica beng je praktische oplossingen en luxe samen. Want slimme innovaties maken het huis comfortabeler. Benieuwd wat Decorette als Somfy-expert kan betekenen voor jouw slimme woning? Lees dan verder!

De voordelen van Domotica in huis

Elektrische raamdecoratie en zonwering maken het leven simpelweg een stuk comfortabeler. Met onze slimme producten sta je via één systeem met de Somfy-app in nauw contact met jouw huis. Alle elektrische woonproducten staan met elkaar in verbinding en zijn met één druk op de knop te bedienen. Ook op afstand. Handig en snel! 

Slimme raamdecoratie: Domotica bij Decorette

Het slimme Domotica-systeem kan worden aangesloten op de complete Decorette collectie buitenzonwering en verschillende soorten raamdecoratie voor binnen. Dus of je nu op zoek bent naar elektrische gordijnrails, slimme jaloezieën of je rolgordijnen elektrisch wilt maken – wij maken luxe wonen compleet. In ons assortiment hebben we meer dan genoeg keuze aan slimme raamproducten voor binnen, waaronder:

 • Elektrische jaloezieën
 • Elektrisch vouwgordijn
 • Elektrische lamellen
 • Plisségordijnen elektrisch
 • Duo rolgordijn elektrisch

Bijzonder populair binnen onze slimme Domotica-producten zijn ook de elektrische rolgordijnen en smart gordijnen. 

Elektrische rolgordijnen? Simpel met Domotica

Slimme rolgordijnen zijn niet alleen mooi maar ze maken wonen ook een stuk aangenamer. Beeld je het gemak van automatische rolgordijnen eens in. Deze worden gestuurd door het geluid van jouw stem of middels één druk op de knop. Eenvoudig en elegant. Een smart rolgordijn is meer dan een lust voor het oog. 

Elektrische gordijnen: Domotica ten top

Optimaal ontspannen is met een elektrische gordijnrail eenvoudig. Het aanzicht is strak en de bediening gebruiksvriendelijk. Want elektrische gordijnen zijn door een afstandsbediening gemakkelijk te openen zonder zelfs maar op te hoeven staan. De nieuwste optie is om de rails te verbinden met een timer zodat de automatische gordijnen sluiten op het tijdstip van jouw wensen. Slimmer wonen kan niet! 

Elektrische zonwering: het gemak van Domotica

Ook buitenshuis kunnen wij eenvoudig automatiseringssystemen toepassen zodat jij kunt genieten van alle voordelen. Slimme zonwering bedien je met een knop op de afstandsbediening. Simpel! Bij ons kun je terecht voor verschillende types automatische zonwering voor buiten, zoals:

 • Elektrische rolluiken
 • Elektrisch zonnescherm
 • Smart screens
 • Knikarmscherm elektrisch
 • Elektrische markiezen

Decorette: de Somfy expert voor Domotica-systemen

Als expert op het gebied van Domotica werken wij nauw samen met Somfy, dé specialist op dit gebied. Dat betekent dat je bij ons de beste kwaliteit producten krijgt en keuze hebt uit alle innovatieve technologieën op het gebied van wonen. Een slim huis begint bij Decorette.

We vertellen je in de winkel graag meer over de mogelijkheden en over de werking van onze elektrische raamdecoratie. Natuurlijk helpen we je ook met de toepassing dankzij onze eigen montageservice. Kom langs in één van onze woonwinkels voor een advies op maat. 

Slim wonen met Domotica: Decorette regelt het

Comfortabel zijn met alle mogelijke gemakken. Dat is wat Domotica met ons huis kan doen. Ontdek het gemak van elektrische raamdecoratie die jouw huis tot een Smart Home maken. Domotica is de toekomst, of je nu zoekt naar elektrische zonwering of elektrische gordijnrails. Slimme zonwering koop je bij de Decorette bij jou in de buurt. Maak direct een afspraak of ontdek de talloze mogelijkheden in onze winkel!

Afspraak maken
Winkels
raamdecoratie houten jaloezieën
elektrische rolluiken
Stijltips, praktische tips & woontrends

 

Domotica is de praktische oplossing voor échte luxe in huis. Weet jij nog niet precies wat je zoekt? Bekijk dan eens de inspiratie die wij voor jou hebben verzameld. Genoeg moois om te verdwalen in onze inspiratie bibliotheek.

Inspiratie
Portfolio

Service en contact

Afspraak maken

Heb je ons nodig?

Contact de winkel in jouw buurt, maak een afspraak aan huis of bel met onze klantenservice.

Laat je inspireren

Doe de Decorette Stijl Test, meld je aan voor de nieuwsbrief of verdwaal in ons inspiratie-archief.

Woonideeën

Service

Actueel

Nieuwsbrief

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Decorette

Onze winkels