Montageservice

Als je bij Decorette de mooiste producten hebt uitgezocht zijn we er natuurlijk nog niet. Onze montage specialist komt bij je thuis inmeten. En mocht jij twee linkerhanden hebben, dan helpt hij ook bij de montage van jouw producten.


Montage specialist

Bij het monteren van raamdecoratie komt vaak meer kijken dan je denkt. Niet iedereen heeft hier

 • De juiste hoeveelheid tijd voor
 • Geduld voor
 • Het juiste gereedschap
 • Genoeg kennis

Denk bijvoorbeeld aan montage in óf op de dag. Wat is het verschil tussen in of op de dag? Bij in de dag wordt de raamdecoratie in het kozijn gehangen en komt het vaak tussen de zijkanten van het kozijn of tussen twee muren te hangen. Onze montage specialist monteert de raamdecoratie meestal op het plafond van het kozijn. Op de dag betekent vaak dat de raamdecoratie over het hele kozijn wordt gehangen. De montage wordt meestal op de muur naast het kozijn geplaatst. Uiteraard zorgen wij ervoor dat de raamdecoratie met een overlap besteld wordt, zodat het het hele kozijn bedekt is.

Ook is er nog de mogelijkheid om je raamdecoratie met domotica te bedienen. De montage specialist kan het volgende voor je doen:

 • De afstandsbediening dusdanig instellen dat alle raamdecoratie op een bepaalde stand of tijdstip open gaat.

 • Inregelen van bediening via de app. Handig als je niet thuis of op vakantie bent.

Ook bij het monteren van een ophangsysteem voor gordijnen komt veel kijken. Er zijn verschillende ophangsystemen:

 1. Gordijnrail; deze is uitermate geschikt voor alle plafond- en wandsoorten. Onze vakspecialist maakt/buigt de rail op maat en hangt de geplooide gordijnen zorgvuldig voor je op.

 2. Waverail; eigenlijk hetzelfde als de gordijnrails, waarbij de vakspecialist het wavegordijn met plooiglijders op hangt.

 3. Elektrische gordijnrail; deze kun je met één druk op de knop openen en sluiten. Superhandig!

 4. Gordijnroede; dit is veelal een buis die aan weerskanten door onze vakspecialist wordt bevestigd. Hier hangen we de gordijnen aan met ringen.

 5. Railroede; eigenlijk hetzelfde als de gordijnroede, maar hier hangt een rail onder waar wij de geplooide gordijnen aan kunnen ophangen.

Wij monteren en plaatsen alles netjes en nemen het afval mee. We zullen we ook niet nalaten de stofzuiger ter hand te nemen. Alles om jou een goede montageservice te bieden.

Wil je het goed geregeld hebben? Maak dan direct online een afspraak voor een bezoek aan huis of kom naar onze winkel.

Afspraak maken
Winkels
Stijltips, praktische tips & woontrends

 

Met Decorette ontdek je de woonstijl die bij jou past. Wij creëren de juiste sfeer in een persoonlijk gesprek. Maar daar houdt onze service niet op. Bekijk welke inspiratie wij speciaal voor jou hebben verzameld in onze inspiratie bibliotheek.

Inspiratie
Portfolio

Service en contact

Afspraak maken

Heb je ons nodig?

Contact de winkel in jouw buurt, maak een afspraak aan huis of bel met onze klantenservice.

Laat je inspireren

Meld je aan voor de nieuwsbrief of verdwaal in ons inspiratie-archief.

Woonideeën

Service

Actueel

Nieuwsbrief

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Decorette

Onze winkels