Montageservice raamdecoratie

Als je bij Decorette de mooiste raamdecoratie hebt uitgezocht zijn we er natuurlijk nog niet. Onze montagespecialist komt bij je thuis inmeten. En mocht jij twee linkerhanden hebben, dan helpt hij ook bij de montage van jouw producten.

 


Waarom kiezen voor een montagespecialist voor raamdecoratie?

Bij het monteren van raamdecoratie komt vaak meer kijken dan je denkt. Zeker als je geen echte klusser bent of er simpelweg niet genoeg kennis over hebt, kan het voor jouzelf dan ook een lastige klus worden.

Denk bijvoorbeeld aan montage in de dag of op de dag. Wat is het verschil tussen deze twee? Bij in de dag wordt de raamdecoratie in het kozijn gehangen en komt het vaak tussen de zijkanten van het kozijn of tussen twee muren te hangen. Onze montagespecialist monteert de raamdecoratie meestal op het plafond van het kozijn. Op de dag betekent vaak dat de raamdecoratie over het hele kozijn wordt gehangen. De montage wordt meestal op de muur naast het kozijn geplaatst. Heb je hier geen ervaring mee? Dan is het inschakelen van een specialist voor de montage van je raamdecoratie een goed idee.

Raamdecoratie laten monteren door Decorette

Onze specialisten helpen je graag bij het monteren van je raamdecoratie. Dit begint met een inmeetafspraak bij jou thuis. Zo weten we precies wat de maten zijn, wat van groot belangs is bij he op maat maken van jouw product. Als dit gemaakt is, kan de montage beginnen. Onze specialisten zorgen ervoor dat alle raamdecoratie perfect gemonteerd wordt zonder dat jij iets hoeft te doen.

Ook is er nog de mogelijkheid om je raamdecoratie met smart home te bedienen. De montagespecialist kan het volgende voor je doen:

  • De afstandsbediening dusdanig instellen dat alle raamdecoratie op een bepaalde stand of tijdstip opgengaat.
  • Inregelen van bediening via de app. Handig als je niet thuis of op vakantie bent.

Of je nu hulp wil bij gordijnmontage, bijvoorbeeld montage van een plisségordijn, of bij de montage van andere soorten raamdecoratie, wij staan voor je klaar!

De montage van ophangsystemen

Voordat gordijnen kunnen worden gemonteerd, moet er eerst een ophangsysteem zijn. Ook bij het monteren van een ophangsysteem voor gordijnen komt veel kijken. Er zijn verschillende ophangsystemen, waarvan gordijnrails misschien wel de bekendste zijn. Bij de montage van gordijnrails – en ook voor alle andere typen ophangsystemen – plaatsen we alles netjes en nemen we het afval mee. We zullen het ook niet nalaten de stofzuiger ter hand te nemen. Alles om jou een goede montageservice te bieden.

Naast de montage van gordijnrails kunnen we ook de volgende ophangsystemen monteren:

  • Waverail: eigen hetzelfde als de gordijnrails, waarbij de vakspecialist het wavegordijn met plooiglijders op hangt.
  • Elektrische gordijnrail: deze kun je met één druk op de knop openen en sluiten. Superhandig!
  • Gordijnroede: dit is veelal een buis die aan weerskanten door onze vakspecialist wordt bevestigd. Hier hangen we de gordijnen aan met ringen.
  • Railroede: eigenlijk hetzelfde als de gordijnroede, maar hier hangt een rail onder waar wij de geplooide gordijnen aan kunnen ophangen.

Onze andere diensten

Ben je op zoek naar een montageservice, maar dan voor één van de andere producten in ons aanbod? Ook dan kun je bij ons terecht. Wij kunnen bijvoorbeeld vloeren leggen en tapijt leggen, en ook hebben we een schilderservice en behangservice. Waar je ook hulp bij nodig hebt, Decorette helpt je graag verder.

Decorette helpt je graag met de montage van je raamdecoratie

Onze specialisten in de montage van raamdecoratie staan voor je klaar. Wil je dit goed geregeld hebben? Maak dan direct online een afspraak voor een bezoek aan huis of kom naar één van onze winkels!

Afspraak maken
Winkels
Stijltips, praktische tips & woontrends

 

Met Decorette ontdek je de woonstijl die bij jou past. Wij creëren de juiste sfeer in een persoonlijk gesprek. Maar daar houdt onze service niet op. Bekijk welke inspiratie wij speciaal voor jou hebben verzameld in onze inspiratie bibliotheek.

Inspiratie
Portfolio

Service en contact

Afspraak maken

Heb je ons nodig?

Contact de winkel in jouw buurt, maak een afspraak aan huis of bel met onze klantenservice.

Laat je inspireren

Meld je aan voor de nieuwsbrief of verdwaal in ons inspiratie-archief.

Woonideeën

Service

Actueel

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Decorette

Onze winkels