3D interieuradvies

Het inrichten van je huis is spannend! Het combineren van de juiste elementen en een persoonlijke stijl is best lastig. Elk interieur begint met een mooi plaatje. Decorette helpt je met dat interieurplaatje en geeft 3D-interieuradvies en inspiratie in de sfeer die precies bij je past. Maak van je huis jouw droomhuis en laat je inspireren door het 3D-interieur-ontwerp van Decorette. Jij verdient een mooi interieur!

 


Interieuradvies 3D bij Decorette

We helpen je graag met het in kaart brengen van je woonwensen. Voor 450 euro krijg je van ons een 3D-ontwerp voor je interieur, maar er is meer. Wat kun je verwachten?

 
  • Een kennismaking en intakegesprek met jouw ontwerper via Skype.

  • Een professionele ontwerper maakt een 3D interieurontwerp voor de door jou gekozen ruimte. Meerdere ruimtes zijn tegen een meerprijs ook mogelijk.

  • Je ontvangt een uitgebreid en helder PDF-document inclusief een uitleg van de ontwerper.

  • 3D bovenaanzicht (indeling) + diverse zijaanzichten van de ruimte(s).

  • Productadvies op maat voor stoffering en accessoires.

  • Een voucher voor 50% retour op de kosten van het interieuradvies bij aanschaf van producten bij Decorette (bij een minimale besteding van € 2500,-)

3D-ontwerp interieur met all-round service

Hoe persoonlijk kan je interieur zijn? Je nieuwe ontwerp komt echt tot leven met het Decorette 3D-interieuradvies. Laat ons weten welke stijl jij leuk vindt. Op basis van jouw wensen gaan wij aan de slag met een 3D-interieurontwerp voor één ruimte inclusief 3D visualisaties. Heb je liever live contact en wil je met een stylist sparren over jouw woonwensen? Kijk dan hier voor meer informatie over interieuradvies aan huis.  

Als je eenmaal dat droominterieur gevonden hebt, wil je plannen natuurlijk zo snel en zo goed mogelijk omzetten. Dat snappen wij. Ook voor het inmeten van je woning, behangen of het leggen van je vloer kun je ons inschakelen. Decorette is jouw complete interieuroplossing. Voor meer informatie over onze andere diensten helpen we je graag verder in onze winkels!

Wil jij 3D-interieuradvies inclusfief een 3D-tekening voor je interieur? Wij geven antwoord op al jouw interieurvragen en maken jouw woonwensen zichtbaar. Gun jezelf en je woning die upgrade en vraag jouw 3D-interieur ontwerp vandaag nog aan.

3d interieuradvies aanvragen
Winkels
3D interieuradvies
creatieve workshops
interieuradvies
montageservice
Stijltips, praktische tips & woontrends

 

Met Decorette ontdek je de woonstijl die bij jou past. Wij creëren de juiste sfeer in een persoonlijk gesprek. Maar daar houdt onze service niet op. Bekijk welke inspiratie wij speciaal voor jou hebben verzameld in onze inspiratie bibliotheek.

Inspiratie
Portfolio

Service en contact

Afspraak maken

Heb je ons nodig?

Contact de winkel in jouw buurt, maak een afspraak aan huis of bel met onze klantenservice.

Laat je inspireren

Meld je aan voor de nieuwsbrief of verdwaal in ons inspiratie-archief.

Woonideeën

Service

Actueel

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Decorette

Onze winkels