Inmeten

Wil je jouw gordijnen laten inmeten, je vloer inmeten of je muren inmeten? Maak dan gebruik van de gratis inmeetservice van Decorette. Ook voor het opmeten van al je andere raamdecoratie ben je bij Decorette aan het juiste adres.


Inmeetservice

Meten is weten, zeker bij inmeten. Het is een kreet die je overal tegenkomt. Dat is niet voor niks, of het nu is voor:

  • Inmeten gordijnen

  • Rolluiken inmeten
  • Jaloezieen inmeten
  • Vloer opmeten

  • Kozijnen inmeten
  • Laminaat opmeten
  • Raam inmeten
  • Inzethor draaikiepraam inmeten

Decorette is jouw partner in crime voor een superresultaat. Wij leveren alles op maat, dus het is belangrijk om precies te weten hoeveel materiaal je nodig hebt.

De inmeetservice van Decorette

Het inmeten van gordijnen, muren en vloeren moet nauwkeurig gebeuren. Waar één centimeter normaal gesproken niet veel uitmaakt, is één centimeter tijdens het inmeten van je woning van cruciaal belang. Bij het inmeten zijn ‘ongeveer’ en ‘om en nabij’ je grootste vijanden. Je moet het precies weten, want dat bespaart je achteraf een hoop ellende. Elk huis is anders en geen enkel huis is helemaal recht gebouwd.

Om tot het beste eindresultaat te komen, schakel je de diensten van Decorette in. Onze specialisten komen geheel gratis bij jou thuis om de vloeren, muren en raamdecoratie in te meten. Door onze schat aan ervaring en deskundigheid weten wij alles nauwkeurig te noteren. Of je nu een raam wil inmeten, hulp nodig hebt bij het inmeten van gordijnen of juist de vloer, met onze gratis inmeetservice zit je goed. Wij kunnen je voorzien van maatwerk en een goed advies. Het is ons doel om het jou makkelijk te maken. Zo weet je zeker dat je nieuwe raamdecoratie op maat straks perfect hangt of je vloer perfect ligt.

Wil je het goed geregeld hebben? Maak dan direct online een afspraak voor een bezoek aan huis of kom naar onze winkel.

Afspraak maken
Winkels
Stijltips, praktische tips & woontrends

 

Met Decorette ontdek je de woonstijl die bij jou past. Wij creëren de juiste sfeer in een persoonlijk gesprek. Maar daar houdt onze service niet op. Bekijk welke inspiratie wij speciaal voor jou hebben verzameld in onze inspiratie bibliotheek.

Inspiratie
Portfolio

Service en contact

Afspraak maken

Heb je ons nodig?

Contact de winkel in jouw buurt, maak een afspraak aan huis of bel met onze klantenservice.

Laat je inspireren

Meld je aan voor de nieuwsbrief of verdwaal in ons inspiratie-archief.

Woonideeën

Service

Actueel

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Decorette

Onze winkels