Inmeten

Wil je jouw gordijnen laten inmeten, je vloer inmeten of je muren inmeten? Maak dan gebruik van de gratis inmeetservice van Decorette. Ook voor het opmeten van al je andere raamdecoratie ben je bij Decorette aan het juiste adres.


Het belang van inmeten

Meten is weten, zeker bij inmeten. Het is een kreet die je overal tegenkomt. Dat is niet voor niks, of het nu is voor:

  • Het inmeten van gordijnen

  • Rolluiken inmeten
  • Jaloezieën inmeten
  • Vloer opmeten

  • Kozijnen inmeten
  • Laminaat opmeten
  • Raam inmeten

Decorette is jouw partner in crime voor een superresultaat. Wij leveren alles op maat, dus het is belangrijk om precies te weten hoeveel materiaal je nodig hebt.

Gordijnen laten inmeten

Als je nieuwe gordijnen neemt, is het van groot belang dat je de juiste maten kiest. Je wilt niet te weinig gordijn, maar ook niet te veel. Je gordijnen laten inmeten is dan een ideale uitkomst. Ook andere soorten raamdecoratie kunnen we inmeten. Zeker als je bijvoorbeeld jaloezieën neemt die je in je kozijn wil plaatsen, kan die ene centimeter het verschil maken tussen wel of niet passen. 

Vloeren laten inmeten

Ook voor vloeren geldt dat je de maten goed wil weten. Het laatste dat je wil is dat je straks vier verpakkingen van je nieuwe vloer over hebt na het leggen van je nieuwe vloer. Dit is zonde van je geld. Als je je vloer laat inmeten, voorkom je dit probleem.

Muren laten inmeten

Om dezelfde redenen is voor muren inmeten ook belangrijk. Als je je muren laat inmeten, voorkom je dat je veel of te weinig verf of behang aanschaft. Zo wordt er niets verspild en bespaar je geld, of je zorgt er juist voor dat je niet nog een keer verf of behang hoeft te kopen omdat je te weinig had.

De inmeetservice van Decorette

Om tot het beste eindresultaat te komen, schakel je de diensten van Decorette in. Onze specialisten komen bij jou thuis om de vloeren, muren en raamdecoratie in te meten. Door onze schat aan ervaring en deskundigheid weten wij alles nauwkeurig te noteren. Of je nu een raam wil inmeten, hulp nodig hebt bij het inmeten van gordijnen of juist de vloer, met onze inmeetservice zit je goed. Wij kunnen je voorzien van maatwerk en een goed advies. Het is ons doel om het jou makkelijk te maken. Zo weet je zeker dat je nieuwe raamdecoratie op maat straks perfect hangt of je vloer perfect ligt.

Wil je het goed geregeld hebben? Maak dan direct online een afspraak voor een  inmeetafspraak aan huis of kom naar één van onze winkels!

Afspraak maken
Winkels
Stijltips, praktische tips & woontrends

 

Met Decorette ontdek je de woonstijl die bij jou past. Wij creëren de juiste sfeer in een persoonlijk gesprek. Maar daar houdt onze service niet op. Bekijk welke inspiratie wij speciaal voor jou hebben verzameld in onze inspiratie bibliotheek.

Inspiratie
Portfolio

Service en contact

Afspraak maken

Heb je ons nodig?

Contact de winkel in jouw buurt, maak een afspraak aan huis of bel met onze klantenservice.

Laat je inspireren

Meld je aan voor de nieuwsbrief of verdwaal in ons inspiratie-archief.

Woonideeën

Service

Actueel

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Decorette

Onze winkels