Spelregels

Maak kans op een terugbetaling t.w.v. € 1000,-

Hiep, hiep, hoera! Als trouwe klant maak jij kans om een cashback te winnen t.w.v. € 1.000.-. Heb jij in de periode van 16 mei 2022 t/m 30 november 2022 een minimaal bedrag van € 1.000.- uitgegeven in onze woonwinkel? Dan maak jij kans. Hieronder lees je meer over de winactie.


Algemeen

De looptijd van de winactie is van 16 mei 2022 en eindigt op 30 november 2022 om 23.59.

Deelname

 1. Deelname aan deze Winactie is mogelijk door in de actieperiode een aankoop met minimaal aankoopbedrag van € 1.000,- te doen in jouw dichtstbijzijnde Decorette winkel. Je dient jouw volledige en juiste persoonsgegevens achter laten en akkoord gaan met de actievoorwaarden*
 2. De winactie staat alleen open voor aankopen die geheel betaald zijn voor het einde van de actieperiode.
 3. Deelname aan deze winactie is gratis
 4. Als deelnemer kan je maximaal één keer meespelen met de winactie.

 

Prijzen

 1. De te winnen prijzen:
  Een terugbetaling van € 1.000.- op aan aankoop gedaan bij jouw dichtstbijzijnde Decorette winkel. Het aankoopbedrag moet een minimale hoogte bedragen van € 1.000.- om kans te maken.

 

Toekennen prijzen

 1. De winnaars van de Winactie zullen op 3 december 2022 bekend worden gemaakt door jouw dichtstbijzijnde Decorete winkel. De woonwinkel neemt persoonlijk contact op met de winnaar via het telefoonnummer waarmee aan de winactie is deelgenomen. Een winnaar dient uiterlijk binnen twee (2) weken te reageren op de telefonische bekendmaking, waarna het recht op de prijs vervalt en [bedrijfsnaam] het recht heeft om een nieuwe winnaar te trekken.
 2. De winnaars worden getrokken door jouw dichtstbijzijnde winkel. Op een volledig willekeurig en onpartijdige wijze.
 3. De prijs wordt alleen uitgekeerd aan een deelnemer die volledige en juiste persoonsgegevens achter heeft gelaten. De deelnemer is zelf verplicht om correcte, actuele en complete informatie te verschaffen. Indien onze woonwinkel niet over de juiste gegevens beschikt, vervalt het recht op een prijs.
 4. Over de uitslag van de Winactie kan niet worden gecorrespondeerd.
 5. De prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of andere goederen.

 

Persoonsgegevens

 1. De verantwoordelijke voor de verwerking van de persoonsgegevens zoals bedoeld in de relevante toepasselijke wetgeving is jouw dichtstbijzijnde Decorette winkel.
 2. De persoonsgegevens die worden verwerkt in verband met de winactie zijn:
  Voor de Deelnemers: voornaam, achternaam, e-mailadres, telefoonnummer, adres, postcode, vestiging van aankoop en aankoopbedrag.
  Voor de winnaars: voornaam, achternaam, e-mailadres, telefoonnummer, adres, postcode, vestiging van aankoop en aankoopbedrag.
 3. Persoonsgegevens die in het kader van de winactie zijn verzameld worden tot uiterlijk 3 maanden na afloop van de Winactie bewaard, waarna deze worden verwijderd.
 4. Indien de deelnemer een verzoek tot verwijdering van zijn persoonsgegevens indient, leidt dit tot uitsluiting van deelname aan de Winactie.

Overig

 1. [bedrijfsnaam] handelt met haar Winactie in overeenstemming met de Gedragscode Promotionele Kansspelen van 1 januari 2014.

 

* Vraag naar de actievoorwaarden in de winkel

Service en contact

Afspraak maken

Heb je ons nodig?

Contact de winkel in jouw buurt, maak een afspraak aan huis of bel met onze klantenservice.

Laat je inspireren

Meld je aan voor de nieuwsbrief of verdwaal in ons inspiratie-archief.

Woonideeën

Service

Actueel

Nieuwsbrief

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Decorette

Onze winkels