Bericht omtrent Corona

Op dit moment met het Corona virus is binnenblijven een must om onszelf en de mensen om ons heen te beschermen. Wij willen je graag, zolang dat het verantwoord is, van dienst blijven zijn.

Ook nu thuis ons enige plekje is, helpen wij graag om jouw woondromen te verwezenlijken. Wij staan klaar om jou te adviseren. Laten we doen wat we kunnen en de adviezen van de overheid op dit gebied strikt naleven.

Aangepaste openingstijden
De openingstijden van onze winkels kunnen in deze periode afwijken. Bekijk voor vertrek de winkelpagina voor de actuele openingstijden. Zo voorkom je voor een gesloten deur te staan. Is de winkel gesloten of ga je liever niet naar buiten? Plan dan snel een woondate met onze stylist!

Plan een Woondate
Plan een woondate in één van onze 52 winkels of bij jou thuis. Wij komen nooit met lege handen maar inspireren jou met de nieuwste trends en de mooiste producten. Samen kunnen wij een plan maken om jouw droominterieur te verwezenlijken. Geheel vrijblijvend! Toch liever in één van onze winkels afspreken? Wij zorgen dat de koffie klaar staat. Uiteraard volgen wij de richtlijnen van het RIVM. Maak snel een afspraak.

Online Woondate
Vanaf nu is een online, oriënterend gesprek vanuit jouw vertrouwde omgeving mogelijk. Via een online videogesprek ontmoeten wij elkaar face-to-face. Zo hoef jij het huis niet uit en kunnen wij jou toch adviseren bij al jouw interieur vragen. Snel en comfortabel, maak direct een afspraak.

Online 3D Interieur Advies
Het is nu ook mogelijk om een (online) 3D interieuradvies te laten maken. Één van onze ontwerpers neemt contact met je op via Skype en maakt een ontwerp voor de gekozen ruimtes. Met dit voorstel komt jouw woonplan direct tot leven. Maak direct online een afspraak of kom naar onze winkel voor meer informatie.

Ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen in deze tijd. Contact onze winkels voor de mogelijkheden.

Dichtstbijzijnde winkel
AFSPRAAK MAKEN

Acties van Decorette

Benieuwd welke acties er momenteel lopen? Klik dan snel verder.

Actie

Service en contact

Heb je ons nodig?

Contact de winkel in jouw buurt, maak een afspraak aan huis of bel met onze klantenservice.

Laat je inspireren

Doe de Decorette Stijl Test, meld je aan voor de nieuwsbrief of verdwaal in ons inspiratie-archief.

Woonideeën

Service

Actueel

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Decorette