PVC Vloeren bij Decorette

Decorette is gespecialiseerd in PVC vloeren. Deze vloersoort is heel praktisch en duurzaam en is leverbaar in zeer veel stijlvolle kleuren en structuren, zoals tegel- en betonlook en tal van houtsoorten.


PVC vloeren worden in stroken gelegd. Hierdoor krijgen ze de uitstraling van echte houten of stenen vloeren. Ze zijn tegenwoordig bijzonder populair, want PVC heeft heel veel voordelen.

Voordelen van PVC vloeren in je kamer

  • PVC vloeren voelen warm en comfortabel aan. Ze zijn geschikt voor vloerverwarming. Hierdoor versterk je dit warme en comfortabele gevoel. Je huis voelt echt als een thuis. Ook gasten zullen zich meteen op hun gemak voelen. In de zomer is vloerkoeling ook mogelijk.
  • PVC vloeren beschikken over alle voordelen van kunststof. Ze zijn namelijk makkelijk in onderhoud, ze zijn duurzaam en hygiënisch en ze kunnen makkelijk worden gereinigd, waardoor je je in een lekkere schone omgeving bevindt.
  • Bovendien is een PVC vloer stil en geluiddempend. Worden er veel naaldhakken gedragen in je woning? Met een PVC vloer zal je hier geen hinderlijk geluid meer van ondervinden.
  • PVC vloeren zijn sterk en duurzaam. De vloer heeft een sterk oppervlak en is vrijwel overal tegen bestand. Mocht er toch iets gebeuren met je vloer, dan kunnen beschadigde stroken makkelijk vervangen worden.
  • Ook in badkamers of keukens kan een PVC vloer worden gelegd, want ze zijn goed bestand tegen vocht.
  • Er is veel keuze op het gebied van PVC vloeren. Verschillende dessins en kleuren die ieder een geheel eigen sfeer creëren.
Kortom: houd je van een stijlvolle vloer die makkelijk te onderhouden is? Dan is een PVC vloer van Decorette in jouw buurt echt iets voor jou! Wij zijn namelijk vloerexpert in de regio !