Matten bij Decorette

Je interieur begint bij de deurmat. Hier kom je thuis en heet je je gasten welkom. De hal is dus een belangrijke plaats. Deze verdient een functionele deurmat die aansluit bij de sfeer en helpt bij het schoon houden van je huis.

De deurmat is een essentieel onderdeel van de hal. Een mooie en gebruiksvriendelijke mat creƫert niet alleen een goede sfeer, het geeft je gasten ook een welkom gevoel en houdt je huis schoon.

De juiste mat kiezen voor je entree

Vocht en vuil opvangen is natuurlijk de primaire functie van een deurmat! Om de juiste mat voor je woning te kiezen, moet je rekening houden met meerdere aspecten. Er zijn verschillende materialen en kleuren waar je uit kunt kiezen. En welk doel heeft je mat? Wil je een schoonloopmat, droogloopmat of kokosmat?

Schoonloopmat

Een schoonloopmat is ideaal om vuil van buiten te vangen. Loop je over deze mat, dan wordt het ergste vuil van de schoenen verwijderd. Vaak zijn deze matten wasbaar, zodat ze er schoon en uitnodigend uit blijven zien.

Droogloopmat

Een droogloopmat wordt gebruikt om schoenen te drogen. Heb je net een mooie, houten vloer gelegd? Dan wil je niet dat daar vocht bij komt. Kwalitatief goede droogloopmatten verwijderen vocht en vuil al door maar drie stappen op de mat te zetten! Op deze manier is jouw vloer perfect beschermd.

Kokosmat

Een kokosmat is een mooie, natuurlijke entree voor je woning. Een kokosmat is gemaakt van vezels van de buitenzijde van de kokosnoot. Deze vezels zijn geluiddempend en schimmel- en rotbestendig. Kokosmatten zorgen ervoor dat grof vuil effectief buiten wordt gehouden.

Bij Decorette kun je je laten informeren over de verschillende matten. Afhankelijk van jouw doel en de door jou gewenste sfeer ga je altijd met de juiste mat naar huis! Meer informatie? Kom langs bij Decorette jouw buurt, interieurspecialist in de regio .