Inbetween gordijnen voor de regio

Inbetween gordijnen zijn een alternatief voor vitrage. Inbetween staat voor ertussenin. Net als vitrages zorgen inbetweens voor het verzachten van daglicht, maar ze zijn niet geheel verduisterend zoals overgordijnen. Inbetweens bieden privacy zonder je helemaal af te sluiten voor de buitenwereld. Is dit wat je zoekt? Dan zijn inbetween gordijnen echt iets voor jou!

Inbetween gordijnenVitrages worden meestal gecombineerd met verduisterende overgordijnen, maar je kunt dit duo ook vervangen door inbetween gordijnen. Indien je wel privacy en licht- en geluidsdemping wilt, maar je de ruimte niet volledig wilt verduisteren. Dit bespaart je ook nog eens geld!

Uitstraling van inbetween gordijnen

Inbetweens hebben een mooie, elegante uitstraling. De dikte van de stof zit tussen een vitrage en een overgordijn in. Ze worden vaak gemaakt van fijne weefsels, zoals organza en voiles, maar ook polyester, wat lekker sterk en soepel is. Voor een stijlvolle uitstraling kun je bijvoorbeeld kiezen voor de linnen look in een ivoorkleur. Een leuk voordeel van de inbetweens is dat er verschillende dessins mogelijk zijn. De motieven en patronen variëren van modern tot klassiek. Zo is er altijd iets wat bij jouw interieur past! En nog een laatste tip: Als je ‘s avonds een lampje op de vensterbank zet zullen je inbetween gordijnen minder transparant lijken.

Bij Decorette hebben we een breed aanbod van inbetween gordijnstoffen. Benieuwd naar onze inbetween stofcollectie? Kom eens langs onze winkel in jouw buurt. Wij zijn de gordijnspecialisten in de regio