Terrasschermen bij Decorette

Genieten op je eigen terras met een verkoelend drankje in je hand. Dat is het ideaalbeeld voor de zomer. Genieten van de zon kan heerlijk zijn, maar het is ook prettig als je de schaduw kunt opzoeken onder je eigen terrasscherm!
Terrasscherm

De terrasschermen van Decorette beschermen tegen licht en warmte. Ook zorgen ze ervoor dat het binnen koel blijft en dat je buiten kunt genieten van schaduw.

Uitstraling van een terrasscherm

Een terrasscherm bepaalt een groot deel van de uitstraling, zowel van je terras als van je woning. Daarom is het belangrijk dat je kiest voor een mooi terrasscherm dat past bij je huis. Het dessin van het doek is belangrijk, maar over de uitvoering, afwerking en vormgeving moet ook worden nagedacht. Bij Decorette vind je een grote collectie met verschillende doeken. Zo is er altijd wel een terrasscherm dat bij je woning past.

Automatisch terrasscherm

Buiten het zicht en de uitstraling, is het gebruiksgemak ook erg belangrijk. Voor ultiem comfort kun je kiezen voor een zon- en windautomaat. Dit systeem kun je zelf instellen op een lichtsterkte. Het scherm rolt automatisch uit wanneer de ingestelde lichtsterkte bereikt is. Zo heb je altijd schaduw op het juiste moment!

Wil je meer informatie? Kom voor passend advies eens naar onze winkel in jouw buurt. Decorette zonwering wordt compleet aangepast aan jouw stijl en wensen. Wij zijn de expert op dit gebied in de regio .

Let op! De volgende vestigingen verkopen géén terrasschermen:
Bergeijk, Budel, Echt, Hoogeveen, Utrecht, Wesepe, Broek op Langedijk, Roosendaal en Zaandam