Rolluiken expert in jouw buurt

Rolluiken hebben verschillende fijne functies en eigenschappen. Niet voor niets dus dat ze zo populair zijn! Rolluiken beschermen tegen warmte, kou en geluid, maar ook tegen ongewenste gasten. Dit geeft een gevoel van veiligheid.
Rolluiken

Rolluiken als inbraakpreventie

Als je de deur uitgaat, geeft het een fijn gevoel dat je rolluiken gesloten zijn. Ze blokkeren namelijk als een onbevoegd iemand ze van de buitenkant probeert op de tillen. Deze inbraakpreventie is één van de grote voordelen.

Bedieningsmogelijkheden van rolluiken

Vroeger werden rolluiken standaard geleverd met een handbediening. Tegenwoordig zijn de bedieningsmogelijkheden uitgebreid met elektromotoren. Bij Decorette vind je de kwaliteitsmotoren van Somfy. Deze zorgen voor een makkelijke bediening van je rolluik en ze hebben een hindernisherkenning. Dit betekent dat ze automatisch afslaan als er een obstakel voor het rolluik staat. Hierbij kun je denken aan een openstaande deur, een vaas en zelfs vorst. Zo loopt je rolluik nooit vast!

Rolluiken met draaischakelaar of afstandsbediening

Je kunt kiezen voor de bekende draaischakelaar voor het optrekken en laten zakken van je rolluik, maar tegenwoordig wordt de afstandsbediening steeds vaker gebruikt. Met een afstandsbediening kun je één of meerdere rolluiken in je huis bedienen. Het is toch heerlijk om ´s ochtends vanuit je bed je rolluik te openen!

Laat je in onze winkel in jouw buurt adviseren over de mogelijkheden. Decorette is dé zonwering expert uit de regio .

Let op! De volgende vestigingen verkopen géén rolluiken:
Bergeijk, Budel, Echt, Hoogeveen, Utrecht, Wesepe en Broek op Langedijk.