Decorette, specialist in markiezen

De markies is de meest klassieke vorm van zonwering en een sieraad voor de gevel. Door de juiste keuze in doek kunnen markiezen totaal in harmonie met de gevel zijn, of deze juist extra accentueren.

Markiezen

Markiezen van hout en aluminium

Markiezen worden van oorsprong gemaakt met frames en kappen van hout. De houten frames worden tegenwoordig gemaakt van grenen en staan het dichtst bij de oorsprong van de markies. Er wordt tegenwoordig echter veel gekozen veel markiezen met een aluminium frame, omdat deze volledig onderhoudsvrij zijn.

Stel uw markiezen naar wens samen

Nadat u voor hout of aluminium gekozen hebt, kunt u voor de kap kiezen voor hout, hardhout of kunststof. Daarbij zijn er verschillende afwerkmogelijkheden denkbaar. Zo kunnen de kleuren van het frame en de kap geheel naar wens worden uitgevoerd en de keuze van het doek bepaalt uiteindelijk hoe de markies de gevel benadrukt. U kunt uw markiezen tot en met de kleur, biesband en spijkers geheel naar uw persoonlijke smaak vormgeven. Een markies is meer dan alleen een zonwering, het is een compliment voor uw huis!

Wil je meer informatie? Kom naar onze winkel in jouw buurt. Laat je adviseren door de zonwering expert in de regio !

Let op! De volgende vestigingen verkopen géén markiezen:
Bergeijk, Budel, Echt, Hoogeveen, Utrecht, Wesepe en Broek op Langedijk.