Versus gordijnen

Een revolutie in de branche: Toppoint introduceert Versus, een product waarbij sfeer en transparantie worden gecombineerd met de voordelen van verduisteren. Mooi, strak, kamerhoog, transparant én verduisterend: allemaal in slechts één uniek gordijn.

Wat zijn Versus gordijnen?

Versus gordijnen zijn in-between (wave) gordijnen waarin lichtdichte stroken verwerkt zijn. Het product is te vergelijken met een duo-rolgordijn maar dan met verticale lamellen. Dit heeft veel voordelen: met Versus gordijnen kies je voor ultieme privacy maar met de mogelijkheid om een intieme sfeer creëren. Het product is uiteraard te vermaken naar jouw eigen woonwensen en verkrijgbaar in combinatie met 500 prachtige in-between gordijnstoffen. Kies zelf voor de lamelbreedte waarbij jij je prettig voelt.

Hoe werkt het?

De zwevende, verticale lamellen kunnen in iedere gewenste stand worden gedraaid. Afhankelijk van deze stand laat je het zonlicht de kamer binnen. Dit pas je eenvoudig zelf aan. Wil je privacy? Kies een verduisterende stand of creëer openheid door voor voor meer licht te kiezen.