Silhouette Shades in jouw buurt

Ben je op zoek naar de elegantie van een gordijn en de praktische werking van een horizontale jaloezie? Kies dan voor Silhouette Shades van Luxaflex! Deze raamdecoratie is een ware lust voor het oog en natuurlijk verkrijgbaar bij Decorette.
Luxaflex Silhouette Shades


De Luxaflex Silhouette Shades bestaan uit draaiende, stoffen lamellen die tussen twee lagen doorzichtige stof hangen. Door het draaien van de lamellen kun je de hoeveelheid licht en daarmee de sfeer veranderen. Heb je behoefte aan veel zonlicht? Dan zet je de lamellen met één beweging open. Met hetzelfde gemak draai je ze dicht voor een intieme sfeer. Benieuwd? Kom maar eens kijken in onze winkel in jouw buurt.

Voordelen van Luxaflex Silhouette Shades

Buiten het mooie, elegante effect wat ze creëren, hebben de Silhouette Shades nog meer voordelen. Zo beschermt deze zonwering je vloer en meubels tegen verkleuring. De stoffen filteren namelijk UV-straling.

Als de lamellen gesloten zijn, is deze UV-filterende werking optimaal. Bovendien zijn de Silhouette Shades isolerend. In de zomer blijft het heerlijk koel en in de winter wordt de warmte binnengehouden. Dit scheelt weer op de energierekening! Ook is deze raamdecoratie geluiddempend. Heb je een gezin met kinderen? Dan maak je een goede keuze met deze raamdecoratie! De Silhouette Shades zijn namelijk leverbaar met een kind-veilige bediening.