Shutters voor de regio

Wil je een relaxte mediterrane sfeer in je woning creëren? Dan zijn shutters ideaal voor jou. Door de houten luiken met verstelbare lamellen ontstaat er een heerlijke, relaxte sfeer in je woning. Bovendien kan binnenvallend zonlicht makkelijk worden geregeld.
Shutters

Stel je eigen shutters samen

Shutters zijn naar eigen wens samen te stellen, zowel qua kleur als lamelbreedte. Ook kun je kiezen voor een dekkende verfkleur of juist een beitskleur, waardoor de mooie houtstructuur zichtbaar blijft.

Voordelen van shutters in het interieur

  • Shutters zijn onderhoudsvriendelijk. Ze zijn makkelijk schoon te houden en dat is wel zo prettig. Als je bijvoorbeeld last hebt van allergieën is dit een uitkomst.
  • Bovendien zijn shutters duurzaam. Ze gaan lang mee en verhogen de waarde van je woning. Shutters slijten bijna nooit en verkleuren niet zoals gordijnen of vitrages.
  • Shutters zijn een sfeervolle blikvanger. Het is niet zomaar een raamdecoratie. Met de aanschaf van shutters haal je echt iets bijzonders in huis.
  • Je regelt het binnenvallende zonlicht met al het gemak. Helemaal dicht, open, of half geopend. Zo is het lekker licht in huis, maar heb je geen last van zonlicht tijdens je bezigheden.
  • Over je privacy hoef je je ook geen zorgen te maken met shutters. Je kunt ze sluiten voor meer privacy terwijl er toch nog zonlicht binnenvalt. Je kunt ervoor kiezen om shutters met een tussenligger of tussenverbinding te plaatsen. Hiermee laat je de bovenste lamellen open en de onderste sluit je.
  • Een ander groot voordeel van shutters is de isolerende werking. In de zomer blijft het lekker koel, terwijl je in de winter de warmte goed binnen houdt. Dit scheelt dus ook nog eens op je energierekening!
  • Shutters zijn zelfs bestand tegen vocht, zodat ze ook in de badkamer gebruikt kunnen worden.
  • Shutters zijn eigenlijk geschikt voor elke woning. Ze zijn op maat te maken voor verschillende raamvormen
    en -typen. Ronde ramen, driehoekige ramen, toogramen, dakramen of veluxramen. Je kunt er zelfs eens over nadenken om een kastenwand te bekleden met shutters of deze als roomdivider te gebruiken.

Bekijk alle mogelijkheden voor uw shutters bij Decorette. Wij zijn de expert op het gebied van shutters in de regio .