Dupli & Plissé gordijnen

Heb je een typische raamvorm in je huis? En weet je niet goed welke raamdecoratie hierbij past? Plissé en dupli gordijnen zijn hiervoor heel geschikt! Door de harmonica vouw wordt er een vriendelijke sfeer gecreëerd.
binnenzonwering-dupli-en-plisse-rolgordijn-Bece-bruin.jpg

Transparant of juist geheel verduisterend, prachtige kleuren en materialen, de plissé collectie van Decorette heeft het allemaal. In een serre zijn plissé gordijnen bijvoorbeeld heel geschikt. Parelmoer gecoate en gemetalliseerde stoffen zorgen voor een goede zon- en warmtewering. Zo kun je heerlijk in je serre zitten zonder last te hebben van de warmte. Bovendien zorgt het voor een hele gezellige sfeer!

Bij Decorette vind je de decoratieve Luxaflex Plissé Shades. Deze zijn een waar juweel voor je interieur. Bovendien zijn ze veelzijdig. Ze zijn namelijk verkrijgbaar in veel verschillende kleuren, vormen en maten. Natuurlijk kun je bij Decorette in de regio ook terecht voor het huismerk. Prachtige raamdecoratie voor een mooie prijs.

Dupli en plissé gordijnen op maat
Voor dupli of plissé gordijnen op maat ben je bij Decorette aan het juiste adres. Decorette adviseert en meet aan huis. Door vakkundige mensen wordt jouw raamdecoratie perfect op maat gemaakt. Ook over het monteren hoef je je geen zorgen te maken. Je bent verzekerd van het beste eindresultaat en je kunt jarenlang plezier hebben van je zonwering. Zelfs voor de meest unieke raamvormen kan er prachtige raamdecoratie worden gemaakt.

In onze binnenzonwering shop vind je de mooiste plissé en dupli gordijnen. Deze kun je gemakkelijk bestellen. Voor plissé gordijnen op maat kun je gratis een afspraak maken, of kom langs bij Decorette in jouw buurt.

binnenzonwering-dupli-plisse-bece-02.jpg

binnenzonwering-dupli-plisse-bece-04.jpg

binnenzonwering-dupli-plisse-bece-01.jpg

binnenzonwering-dupli-plisse-bece-03.jpg