Wandposter bij Decorette

Een fotobehang is één van de meest persoonlijke manieren om je muur te behangen. Ben je een urbanist? Kies dan voor een prachtige wandposter met bijvoorbeeld de skyline van New York erop. Of ben je meer van de natuur? Geniet dan van het uitzicht op het strand, de bergen of een mooi bos. Zo waan je je op elk gewenst moment even lekker op vakantie.
Fotobehang


Een fotobehang is niet alleen heel leuk en persoonlijk, het kan je ruimte ook een extra dimensie geven. Diepte in de foto zorgt namelijk ook voor meer diepte in je kamer. Het is een makkelijke manier om je kamer een geheel nieuwe look te geven. Een saaie muur verander je binnen mum van tijd in een echte eyecatcher.

Kinderen veranderen nog wel eens van hobby en mening. Zijn ze in de winter helemaal weg van Frozen en dan kan het zomaar ineens zijn dat ze in de zomer toch liever K3 of Cars hebben. Met een fotobehang verras jij je kinderen telkens weer met hun favoriete afbeeldingen. Niet alleen ideaal voor in de kinderkamer. Ook je woonkamer of kantoorruimte pimp je op met een wandposter. Een exotisch oord of misschien een wereldkaart waarop je kunt bijhouden waar je bent geweest. Laat je creativiteit de vrije loop en maak elke ruimte speciaal.

Wandposter bestellen

De wandposters worden in rollen geleverd. Het is een soort behang en door de verschillende rollen naast elkaar te plakken, krijg je één grote afbeelding. Je zal versteld staan van het effect dat een fotobehang heeft. Bekijk snel ons ruime assortiment van Decorette in de winkel en bestel jouw favoriete afbeelding.

Fotobehang konijn

Fotobehang wereldkaart