Uni behang voor de regio

Uni behang hoeft tegenwoordig helemaal niet meer saai te zijn! Het kan zorgen voor een rustige, elegante en persoonlijke uitstraling. Uni behang kan heel goed worden gebruikt in combinatie met een uitgesproken motief.

Bij het aanbrengen van uni behang moet er na worden gedacht over het ruimtelijke effect op de kamer. Lichte kleuren laten de ruimte groter lijken terwijl donkere kleuren de kamer kleiner en knusser maken. Heb je een grote ruimte in je huis die je wat gezelliger wilt maken? Schroom dan vooral niet om een warme, donkere kleur uit te kiezen. Durf te durven! Rood, oranje en geel maken kamers behaaglijker. Groen en blauw zijn juist koele kleuren die een ruimte rustiger en opgeruimder laten lijken.

Uni behang met structuur

Misschien moet je bij uni behang meteen denken aan het gladde behangpapier. Tegenwoordig zijn er vele soorten reliëf terug te vinden in het behang. Hierdoor kun je deze ook prima gebruiken op een minder gladde muur. Een van de meeste voorkomende texturen is het licht gewolkte effect. Ook een subtiel verticaal reliëf patroon is een echte favoriet.

De structuur van het uni behang zit niet alleen in de textuur van het materiaal, maar ook in de kleur. Van een afstand lijkt het behang één kleur, maar eigenlijk is het een mix van verschillende kleuren en structuren. Deze mix van kleuren geeft een heel levendig effect. Soms wordt dit effect versterkt met een mooie glanswerking.

Bij Decorette vind je de mooiste kleuren en structuren in uni behang. Kom dus eens een kijkje nemen in onze winkel te jouw buurt voor inspiratie! Wij hebben een breed aanbod in de regio .

Uni behang glansUni behang vezelUni behang geometrischUni behang gebloemd