Natuurlijke wandbekleding bij Decorette

Bring back the nature! Met deze prachtige, natuurlijke wandbekleding haal je een stukje natuur in huis. Of je nu een echte natuurfanaat bent of niet, deze wandbekleding tovert elke ruimte om tot een echt pareltje. Van houten planken tot en met kokosnootschillen.
Houten wandbekleding

Natuurlijke wandbekleding zorgt voor een extra dimensie. Een muur van gerecycled hout voor een warme look of een wand die bestaat uit mozaïekstukjes van een kokosschaal voor een exotisch tintje. Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt je muur er mee verfraaien.

Goed voor mens en milieu

De natuurlijke wandbekleding is milieuvriendelijk en wordt met veel zorg en met de hand op een verantwoorde manier gemaakt. De houtresten, het boomschors en kokosnootschalen komen rechtstreeks uit de natuur en worden verwerkt in mozaïektegels. De tegels zijn licht, makkelijk aan te brengen en waterdicht. Het is de ideale bekleding om een ruimte een sfeervolle uitstraling te geven. Van keuken en kantoor tot en met de woon- of slaapkamer. In de natuur komen mensen tot rust, dus waarom niet een beetje van die rust in je huis halen?

Natuurlijke wandbekleding is te vinden Decorette. Kom eens langs onze winkel in jouw buurt. We zijn namelijk dé expert van de regio .

Wandbekleding houtstripsHout aan de muur