Dessin behang bij Decorette

Dessin behang is de ultieme behangsoort waar jij je eigen unieke stijl tot uitdrukking kunt laten komen! Het assortiment is enorm. Er zit dus gegarandeerd iets bij naar jouw smaak. Je kunt kiezen voor prints als hout en zand voor een natuurlijke uitstraling. Ben je een heel uitgesproken, vrolijk en gezellig persoon? Dan zijn kleurrijke, grafische prints, bloemen of een barokmotief misschien wel iets voor jou.
behang dessin

Dessin behang kiezen

Heb je een prachtig dessin behang op het oog? Houd dan rekening met de ruimte die je wilt gaan bekleden. Met dessin behang kun je namelijk de atmosfeer en de ruimtelijke werking van een kamer enorm beïnvloeden. Wil je dat de ruimte groter lijkt? Kies dan voor lichte kleuren. Donkere kleuren maken de ruimte kleiner en knusser. Dit is ideaal voor grote ruimtes die je wat meer gezelligheid wilt geven.

Buiten de kleur moet er ook na worden gedacht over de print. Door verticale strepen lijkt een ruimte hoger, terwijl deze door horizontale strepen langer of breder lijkt. Staat de wand die je wilt gaan bekleden niet helemaal loodrecht? Kies dan niet voor verticale strepen. Deze zullen de asymmetrie accentueren. Heb je een groot behangpatroon op het oog? Dan zal dit het beste tot zijn recht komen op een grote muur. Op een kleine muur kun je beter een behang met een kleiner patroon kiezen.

Wil je weten welke leuke dessin behangen er bestaan? Kom je dan eens vrijblijvend verdiepen in het uitgebreide assortiment van Decorette! Wij hebben het meest uitgebreide assortiment uit de regio en heten je graag welkom in onze winkel in jouw buurt.

In de video hieronder legt behangexpert Marianne uit hoe je iconische prints kunt toepassen op jouw wand. Zij weet als geen ander hoe je de mooiste combinaties maakt.