Elegant behang: Curious van BN Wallcoverings

Curious is de nieuwste collectie behang van BN Wallcoverings en staat voor luxe, elegantie en een tikkeltje glamour. De collectie is gemaakt voor iedereen die een subtiele, warme en bovenal tijdloze look wilt creëren in huis. Kom de collectie eens bekijken bij Decorette Beilen want in het echt is dit behang nóg mooier!

De schoonheid van dierlijke huiden is het uitgangspunt van BN Wallcoverings Curious. Het behang heeft ondanks de warme, intense kleuren een klassieke look & feel. De collectie is eigentijds, stijlvol en tijdloos en tovert elke ruimte om tot een chique geheel. Sommige prints zijn bedekt met een subtiel metallic effect, wat zorgt voor een luxe uitstraling.

De verschillende prints zijn subtiel en daarom is combineren makkelijk. Elk behang heeft een elegante uitstraling waardoor je ze makkelijk samen kunt gebruiken. De patronen van Curious zijn te gebruiken als rustieke eye-catchers waarmee je een opvallende, gewaagde wand kan creëren

De collectie Curious bevat sophisticated behang met prachtige tonen en intense kleurcombinaties. Zo matchen ze diepe, donkere tonen met frisse, kleurrijke tinten. BN Wallcoverings heeft een collectie op de markt gebracht waarmee je gemakkelijk een Wow effect op de muur creëert. Are you getting Curious?

Bekijk de collectie hieronder, in ons lookbook of kom eens langs onze winkel in Beilen!