Decorette Beilen specialist in (Duo) Rolgordijnen

Less is more. In sommige gevallen geldt dit ook voor raamdecoratie. De eenvoud van een rolgordijn kan elke ruimte in huis of op kantoor sieren. Door gebruik van verschillende stoffen en materialen kun je spelen met het binnenvallende licht. Of je nu op zoek bent naar een lichtdoorlatende stof of juist naar een verduisterende stof, met een rolgordijn kan het allemaal. Wees dus lekker creatief en voeg een stukje extra sfeer toe aan je interieur!

Korting op zonwering is geldig t/m 14 april 2019.


Of je nu op zoek bent naar een lichtdoorlatende stof of juist naar een verduisterende stof, met een rolgordijn kan het allemaal. Wees dus lekker creatief en voeg een stukje extra sfeer toe aan je interieur!

Duo rolgordijnen bij Decorette in Beilen

Duo rolgordijnen geven je interieur een speels effect. Deze gordijnen bestaan uit twee stoflagen van transparante en niet-transparante banen. Je kunt de lichtinval bepalen door de stoflagen zo te bewegen dat de banen elkaar gedeeltelijk of volledig overlappen. Spelen met licht wordt zo heel gemakkelijk. De collectie van Decorette Beilen bevat de mooiste stoffen en kleuren voor je duo rolgordijnen. Ook zijn deze gordijnen te vinden in een verduisterende stof. Voor de slaapkamer zijn ze dus ook geschikt!


Wij zijn de Luxaflex expert in de regio Assen, Westerbork, Dwingeloo
Heb je liever een standaard rolgordijn? Ook op dat gebied heeft Decorette Beilen genoeg keuze. Kies uit het grote aanbod van kleuren en maten. Ideaal voor degene die niet wil spelen met licht. De Luxaflex Facette Shades hebben een innovatieve techniek. Bij deze raamdecoratie kun je de afzonderlijke onderdelen onafhankelijk van elkaar laten bewegen. De stoffen zijn verfijnd en van hoge kwaliteit. Samen zorgt dit voor een elegant en ruimtelijk effect. Je kunt de balans tussen licht en privacy makkelijk zelf regelen met de Luxaflex Facette Shades.

Decorette Beilen voert de meest actuele collectie rolgordijnen van zowel bekende merken als Luxaflex als ons aantrekkelijke eigen merk. Of bezoek dan onze binnenzonwering shop!